Založ si blog

SR-štát bez suverenity

Veľkým problémom postkomunistickej spoločnosti v SR je neschopnosť občanov rozlišovať medzi pravdou a dezinformáciou. Aj preto mnoho občanov ma vysokú mieru dovery k Televíznym novinám a takzvaným mienkotvorným médiám. Nebudem menovať. Aký je cieľ týchto médii a správ ? Udržať pri moci bábkovú vládu E.Hegera, ktorá sa riadi pokynmi veľvyslanectva na Hviezdoslavovom námestí č. 4. To je pravý zdroj odkiaľ sa príjmajú rozhodnutia pre SR, nie Úrad vlády.

Ľudia, ktorý pracujú v automobilkách a továrňach a dúfajú v lepší život, ktorý im pripraví vláda Psycho Boys v Bratislave sú naivný. Pre nich sú len dezolátmi závislými na lacnom alkohole a gemblerstve. Je nutné pre dobro korporácii udržať nízku cenu práce, ten low-cost pre ktorý je naša krajina tak obľubená medzi firmami ako KIA, Volkswagen a spol. SR ako taká má však vysokú mieru občianskych práv a nie je ju možné riadiť ako Salvador alebo inú banánovú republiku v Latinskej Amerike, hoci také pokusy tu už boli. Je jediné, čo može občan SR urobiť je pridať sa k lokajom Západu ako Ivan z Vranova, býv. minister alebo sa pokúsit o márny odpor? Vieme dobre, že Slováci najradšej bojujú proti systému v pohodlí obľúbenej krčmy alebo komentármi na internete. Preto sa americký priatelia nemusia báť o stratu svojej základne na Sliači a búrka prehrmí medzi existenciami ako Chmelár, Harabín a iný ľudoví hrdinovia bez straty preferencie. Psycho Boys takisto v kľude natiahnu bežných ľudí svojimi marketingovými trikmi a zachovajú si svoje benefity a profit z vládnutia.
Ideológia tu nateraz hraje druhotnú rolu. Je treba v provom rade umožniť vznik amerického leteckého koridoru v SR, ekvivalent Panamy a až potom sa pokúsiť o gender rozvrat.

Pozn. podobnosť s realitou čisto náhodná

Večné derby rok 2K22

19.04.2022

Návrat z Prahy. 3 zápasy v Košiciach proti večnému rivalovi. Pivko a pokec so Slovanistom. Pohodička. 7 rokov Slovana v Sovietskej lige za Uralom nás obrali o tento festival rozhodcovských chýb, zúfalých diskutérov, večných analýz odborníkov zo záhrobia ale hlavne-zase to má grády bez ohľadu nato, kto postúpi. Nikto sa na mňa nebude hnevať, snáď, keď poviem že séria [...]

Teatro Del Político

28.01.2022

Republica El Salvador leží v strede Amerického kontinentu a nikto by si ju nevšímal, keby tam nezúrila vládna junta amerických prisluhovačov, ktorí prostrednítvom Eskadier Smrti( NAKA ) likvidujú politických oponentov. Jediný, kto vzdoruje je Juan Domingo Ficzo, hrdina ľudu alebo DESCAMISADOS-týto žijú v hrozných podmienkach odkázaný na 10 pesos na deň za prácu na autách [...]

Koniec Ligy majstrov a MS vo futbale ?

25.05.2018

The Soft Bank Group z Japonska plánuje prostredníctvom FIFA investovať do 2 nových turnajov 25 miliárd dolárov. V pláne je svetová liga pre národné týmy ( 2 ročný cyklus) a turnaj pre 24 špičkových klubov z Európy, USA a Ázie(4 ročný cyklus). Každý turnaj by mal garantovaný príjem alebo dotáciu od Soft Bank Group 2-3 miliardy dolárov. Top sedem klubov Európy vrátane [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 14634x
Priemerná čítanosť článkov: 2091x

Autor blogu

Kategórie